Mariska

Contact

Beauty 4 You Salon Mariska
Rustenburgstraat 2a
4881 DN Zundert
Nederland
T: 06-12335997
E: mariskaatje1@hotmail.com

Aangesloten bij:

Banner

Producten

In onze salon werken we uitsluitend met de beste producten.
Onderstaand een kort overzicht:

Dr. Renaud

Dr. Renaud staat voor natuurlijke producten. De werkstoffen die Docteur Renaud heeft uitgekozen zijn gebaseerd op natuurlijke vruchten- en plantenextracten. Het complete gamma biedt aangepaste producten voor zowel de rijpere vrouw als een jonger publiek. De producten en behandelingen bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Neoderma

Neoderma betekent vanuit het Grieks vertaald: ’nieuwe huid’ en komt uit Cyprus. Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die “Schoonheid terug naar de Natuur” brengt. 
Het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten biedt een oplossing voor veel voorkomende huidproblemen zoals: acne, littekens, pigmentvlekken, couperose etc.
De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën als vaseline, lanoline, dierenextracten en genetische gemanipuleerde planten of kruidenextracten en kunnen ook afzonderlijk als huidverzorgingsproducten gebruikt worden.

Gehwol

Gehwol Fusskraft
Omvat hooggeconcentreerde voetverzorgingsproducten die enkel te verkrijgen zijn bij de professionele voetverzorger. De producten bieden voor elk voetprobleem de juiste verzorging. Naast de actieve werkstoffen voor het specifieke voetprobleem bevatten de Fusskraft producten essentiële oliën van rozemarijn, bergden en lavendel, die zorgen voor frisse, zachte en gehydrateerde voeten en benen.

Gehwol Med
Gehwol Med omvat een specifieke groep probleemoplossende producten met een bijzonder hoge werkzaamheid. Zij zijn speciaal ontwikkeld voor het oplossen van hardnekkige voetproblemen, zoals kloven, overmatige transpiratie en schimmelaandoeningen en zijn zeer geschikt voor de verzorging van de diabetische voet. De producten bevatten hoge concentraties natuurlijke werkstoffen, aangevuld met actieve werkstoffen zoals clotrimazol, farnesol en salicylzuur, voor een directe oplossing van het voetprobleem.

Gehwol
Naast de 2 gespecialiseerde lijnen omvat het gamma de algemene Gehwol producten, die de verzorging van de voeten, nagels en handen compleet maakt. Gehwol biedt u bovendien een uitgebreid assortiment van drukbeschermingsproducten, vaak in polymeergel gevaardigd, die voetproblemen voorkomen of verzachten.

Gli Amati

Gli Amati is een Italiaans make-up merk. Amati respecteert de natuur. 
Het hout voor de doosjes komt uit beheerde bossen.
 Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en gerecycled papier.
 Amati hanteert een refill systeem. Je kunt door de handige houten doosjes zelf een kleurencombinatie maken.

 

Wij werken met de volgende producten:

Copyright 2011 Beauty 4 You Salon Mariska - Contact - Ontwerp & Realisatie: Studio115