Mariska

Contact

Beauty 4 You Salon Mariska
Rustenburgstraat 2a
4881 DN Zundert
Nederland
T: 06-12335997
E: mariskaatje1@hotmail.com

Aangesloten bij:

Banner

Behandelingen

Dr. Renaud

Klassieke behandeling 60-90 min. (Dr. Renaud) 46,50€
Reiniging, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden weghalen, massage, serum, masker/pakking en afsluitend een dag of nachtcrème.  

 

Reinigingsbehandeling ± 45 min. (Dr. Renaud) 34,00€
Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden weghalen, masker/pakking, en afsluitend een dag of nachtcrème.  

 

Speciale gelaatsbehandelingen (Dr. Renaud)

Soin Argi-Pur 55,75€
Is een diepwerkende reinigende behandeling. Door middel van groene klei en bosviooltjes geeft deze pakking een sterk zuiverende werking. De behandeling kan aan uw
huidtype worden aangepast, en is geschikt voor de gevoelige, grove of acné-belaste huid. De huid wordt opnieuw fris en zuiver.
 

 

Soin hydratant framboisse 55,75€
Als u last heeft van een gedehydrateerde huid is de Soin hydratant framboisse behandeling ideaal voor uw huid. Door middel van het algenmasker hydrateerd uw huid en doet haar herleven.  

 

Soin Vital-Oxygène 53,50€
Als u last heeft van een doffe verstikte huid, zorgt de Soin Vital-Oxygène behandeling ervoor dat uw huid er weer stralend uit komt te zien. Het reinigt uw huid in de diepte, ontgift haar en voorziet haar van de nodige zuurstof. Een behandeling om stress, vervuiling en grauwheid te verjagen!  

 

Soin happy color 53,50€
Globale anti-stress behandeling. Het geeft de vermoeide huid weer een stralende teint. Het is bedoeld voor mensen die gestrest, vermoeid of gehaast zijn. Het ontstrest en hersteld de huid, bestrijdt de eerste tekenen van veroudering en geeft een algemeen goed gevoel van welzijn.  

 

Soin lift-lumière 54,00€
Is een anti-âge behandeling. Deze verzorging biedt u de perfecte combinatie van efficiëntie en plezier, dankzij de werkstoffen uit vruchten en planten en Basaline® (maltextract) een werkstof met een bewezen anti-veroudering werking.  

 

Soin Collagène Ginkgo-Biloba 56,75€
Een verzorging die de antiveroudering eigenschappen van
Collageen en Ginkgo-Biloba combineert om het weefsel te
verstevigen en rimpels en lijntjes te vervagen. Het resultaat: gladde gelaatstrekken en een comfortabel gevoel van een tweede huid.
 

 

Techni-Sérum C10 25,75€
Voor een snelle oppepper van je huid is de Soin Eclat C10 perfect. Deze behandeling met vitamine C en anti-veroudering werkstoffen, maakt uw huid stralend mooi. Het werkt op rimpels, stevigheid en de stralendheid van de teint.  

 

Soin Minéral Exothermique 55,75€
Geniet van het cocongevoel en de efficiënte thermo-actieve
werking van het verwarmende masker dat uw gezichtscontouren moduleert. En dat zorgt voor een stralende huid. De huid hervindt veerkracht en strakkere gezichtscontouren.
 

 

Peeling Pro4/26 64,00€
Deze behandeling kan worden gebruikt in combinatie met een antiveroudering- of verhelderende verzorging. Deze behandeling werkt op fruitzuren en geeft een intensieve stimulatie tot celvernieuwing. Directe hydratatie stimuleert het celherstel. Directe kalmering en verfrissing. Uw huid ziet er jaren jonger uit!  

 

Soin apaissant azuleen
55,75€

Kalmerende behandeling tegen roodheid en een droge huid.

 

 

 

Soin lissant pommes
55,75€

De behandeling soin lissant pommes is geschikt voor de 1e tekenen van huid veroudering. de huid wordt gladder, voller en straalt van schoonheid.

 Neoderma

Klassieke behandeling 60-90 min. (Neoderma) 55,00€
Reiniging, dieptereiniging, epileren, oneffenheden verwijderen, massage, serum, masker/pakking en afsluitend een dag of nachtcrème.  

 

Reiningingsbehandeling ± 45 min. (Neoderma) 36,00€
Reiniging, dieptereiniging, oneffenheden weghalen, masker/pakking, en afsluitend een dag of nachtcrème.  

 

Speciale gelaatsbehandelingen (Neoderma)

 

Neoderma biopeeling 70,00€
Een biologische dieptepeeling op basis van algen, planten- en kruidenextracten. Ze bevorderen de vernieuwing van de huid, stimuleren de synthese van collageen en elastine en reguleren de talgafscheiding. Deze behandeling is zeer effectief voor het behandelen van: acné en rosacea, onzuivere vette huid met mee-eters, littekens, grove poriën,  pigmentvlekken, verslapte, slecht doorbloede rokershuid, rimpels en preventief geschikt voor alle huidtypen.
Neoderma biopeeling light 65,50€
Deze lichte versie van de biopeeling is voor de extreem gevoelige huid.
Rebalancing gezichtsbehandeling 69,00€
Deze behandeling is voor een vette en gecombineerde huid. In combinatie met neoderma’s rebalancing kruidencocktail reguleren deze ingrediënten de talgklieren, verminderen ze de vetheid, bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen. De huid wordt fris en mat.
Apaline behandeling 66,50€
Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige en/of couperosehuid. De gevoelige kwetsbare huid heeft meestal een fijne structuur, is droog en heeft zichtbare verschijnselen van couperose. De huid is meestal chronisch rood. De behandeling werkt kalmerend en verjongend, ze helpt de roodheid van de huid na reiniging te verminderen, en ze werkt vochtregulerend en herstellend.  Rimpels verminderen en de werkstoffen geven bescherming tegen beschadiging door vrije radicalen. De huid wordt zacht en ontspannen.
Bio-lifting behandeling 65,50€
Om gezicht, hals en borsten te liften, te verstevigen en te verjongen. Speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte in de huid te verhogen. Perfluorcarbon die zorgt voor het unieke systeem van het zuurstoftransport, dat diep in de huid doordringt en de opname van andere ingrediënten in de huid wordt bevorderd. De combinatie van aloë vera en collageen verjongt, verstevigt en hydrateerd deze behandeling de huid.
Revitalising eye behandeling 46,50€

De huid rond de ogen is dun bevat weinig vet en zweetklieren, daardoor is deze gevoelig voor uitdroging. Door de mindere bloedcirculatie rond de ogen ontstaan gemakkelijk donkere kringen, vochtophopingen en rimpels. Behandeling van deze negatieve effecten resulteert in een jeugdige oogcontour, vrij van rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en vochtophopingen.

de prijs hiernaast is een losse behandeling!

in combinatie met een gezichtsbehandeling totaal 69,00€

 

Neo-Marine Spa behandeling 70,00€
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor gezicht en hals. Gebaseerd op actieve ingrediënten, gewonnen uit zeewier gecombineerd met kruidenextracten en vitamines, halen vocht uit de lucht en geven dit geleidelijk diep in de huid af. De opperhuid wordt daardoor zachter en ziet er weer jong uit. Het verbeterd de bloedcirculatie, vermindert de rimpeltjes en fijne lijntjes, verstevigd en beschermt de huid.

 

Overige behandelingen

Korte behandelingen
Wimpers verven 8,25€
Wenkbrauwen verven 8,25€
Wimpers en wenkbrauwen verven 14,00€
Wenkbrauwen epileren 8,00€
Bovenlip harsen 7,00€
Bovenlip en kin harsen

9,50€

Bovenlip, kin en wangen harsen 12,00€

 

Lichaamsbehandelingen
Benen harsen 20,00€
Armen harsen 14,50€
Oksels harsen 10,50€
Rug harsen 25,50€
Onder/ of boven rug harsen 10,50€
Lichaamsmassage
Rug, schouders, nek, decolleté, buik, armen en benen ± 60 min. 35,00€
Lichaamsmassage
Rug, schouders en nek ± 30 min. 20,00€Specialisatie’s

Lymfedrainage 32,00€
Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het doel is het lymfestelsel te zuiveren en te herstellen om zo het menselijk lichaam te versterken. Het voelt zacht aan maar het effect op de afvoer van opgeslagen afvalstoffen en teveel aan vocht is groot. Ons systeem word dermate overbelast door o.a. ongezonde voeding, een onregelmatige levenswijze of psychische toestanden, zodat men zich niet optimaal voelt.
Bindweefselmassage 40,00€
Bindweefselmassage is gericht op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen in het bindweefsel, wordt de doorbloeding geactiveerd, de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de kwaliteit ervan sterk verbeterd.. Cellulite, striae en littekenweefsel kan door deze massagetechniek sterk worden verminderd maar ook klachten in organen kunnen verminderd worden.
Voetreflexzonemassage 31,00€
Voetreflexologie is een natuurgeneeswijze die duizenden jaren geleden al door Chinezen, Egyptenaren en Indianen werd toegepast. Men gaat er vanuit dat op de voeten reflexzones liggen die corresponderen met organen, klieren, gewrichten en delen van het lichaam. Door het masseren van deze zones kunnen blokkades worden opgeheven, die zich in het lichaam hebben gevormd, waardoor het lichaam weer in balans komt. Het lichaam krijgt weer energie en afvalstoffen worden afgevoerd. Reflexzones staan met alle organen, klieren, gewrichten en delen van het lichaam in verbinding en kan in principe ook voor alle mogelijke aandoeningen verlichting bieden. Ook werkt het stressverlagend en ondersteunend bij spanning.Manicure-Pedicure

 

Manicure 25,00€
De handen en nagels worden goed verzorgd, de nagels worden in model gevijld, de handen worden in een nagelbadje gelegd met heerlijke lotions. Daarna worden de nagels schoongemaakt en de nagelriemen met een verzorgende olie verzorgd en teruggeduwd. Als afsluiting een lekkere handcrème, en de nagels worden evt. gewenst gelakt.
Manicure luxe behandeling 30,00€
De handen en nagels worden goed verzorgd, de nagels worden in model gevijld, de handen worden in een nagelbadje gelegd met heerlijke lotions. Daarna worden de nagels schoongemaakt en de nagelriemen met een verzorgende olie verzorgd en teruggeduwd. Ter ontspanning krijgt u een heerlijke handmassage. En als afsluiting een paraffine handpakking en een handcrème.
De nagels worden evt. gewenst gelakt.
Voetverzorging 23,00€
Als eerst krijgt u een voetbadje, daarna worden de nagels geknipt en netjes gevijld. De nagels worden goed schoongemaakt, en door middel van een verzorgende olie worden de nagelriemen verzorgd en teruggeduwd. De nagels worden evt. gewenst gelakt.
Voetverzorging luxe behandeling 27,50€
Als eerst krijgt u een voetbadje, daarna worden de nagels geknipt en netjes gevijld. De nagels worden goed schoongemaakt, en door middel van een verzorgende olie worden de nagelriemen verzorgd en teruggeduwd. Ter ontspanning krijgt u een heerlijke voetmassage en als afsluiting een voetpakking en een voetcrème. De nagels worden evt. gewenst gelakt.
Paraffinepakking 7,00€
De paraffinepakking is een zeer verzorgende pakking voor handen en voeten. Het hydrateert, verzacht en stimuleert de doorbloeding

 

Pedicure behandeling 25,00€
Pedicure luxe behandeling 38,00€
Als eerst krijgt u een voetbadje, daarna de pedicure behandeling, voetscrub, en voetpakking. En als afsluiting een voetmassage.
Voetmassage 10,00€
Nagels lakken 5,75€
 

Wij werken met de volgende producten:

Copyright 2011 Beauty 4 You Salon Mariska - Contact - Ontwerp & Realisatie: Studio115